๐—ช๐—˜ ๐—›๐—˜๐—•๐—•๐—˜๐—ก ๐—ก๐—ข๐—ข๐—— ๐—”๐—”๐—ก ๐—œ๐—ก๐—ง๐—˜๐—Ÿ๐—Ÿ๐—œ๐—š๐—˜๐—ก๐—ง๐—˜ ๐—›๐—ฌ๐—•๐—ฅ๐—œ๐——๐—˜ ๐—œ๐—ก๐—ฆ๐—ง๐—”๐—Ÿ๐—Ÿ๐—”๐—ง๐—œ๐—˜๐—ฆ

Door de verhoogde productie van groene energie bekomen we ook een grote fluctuatie van de beschikbare energie. Deze fluctuaties kunnen we opvangen door doordachte Hybrid Microgrid installaties. Zonder doorgedrevenย intelligentie en hoogwaardige controllers zal een hybrid installatie niet het juiste rendement geven.

๐—›๐—˜๐—ง ๐—ฆ๐—ง๐—ข๐—–๐—ž๐—˜๐—ฅ๐—˜๐—ก ๐—ฉ๐—”๐—ก ๐—˜๐—ก๐—˜๐—ฅ๐—š๐—œ๐—˜ ๐—œ๐—ฆ ๐—ก๐—œ๐—˜๐—ง ๐—ฉ๐—ข๐—Ÿ๐——๐—ข๐—˜๐—ก๐——๐—˜

Het stockeren van groene energieย in batterijen alleen is niet voldoende. We moeten ook bepalen wanneer we die batterijen gaan opladen en ontladen. We moeten rekeningย houden met de huidige en toekomstige energieprijzenย en met de huidige en toekomstige aanwezigheid vanย zon en wind.

Met andere woorden; het bidirectioneel energie verkeer moet grondig geanalyseerdย worden. Daarvoor heb je de juiste kennis, controllers en intelligentieย nodig.

๐—ฉ๐—˜๐—ฅ๐—š๐—˜๐—˜๐—ง ๐— ๐—ข๐—š๐—˜๐—Ÿ๐—œ๐—๐—ž๐—˜ ๐—ข๐—ก๐——๐—˜๐—ฅ๐—•๐—ฅ๐—˜๐—ž๐—œ๐—ก๐—š๐—˜๐—ก ๐—ก๐—œ๐—˜๐—ง

We mogen niet vergeten dat de huidige batterij opslagย geen ononderbroken energie bron is. Als je kritische installaties hebt kan dit problemen gegeven. Dus als het net wegvalt kan de batterij wel uw bedrijf overnemen maar als het net weer terugkomt zal er een korte onderbreking zijn door de sturing van de invertoren. Dat kan wel degelijk een probleem zijn voor sturingen, automatisaties en kritische processen.

Bij kritische installaties zoals ziekenhuizen, pharma, banken, industrie enz kan zelfs een micro onderbreking grote gevolgen hebben. Hier voorziet SDM-Projects redundante systemen, al dan niet lokaal of voor de hele site.

๐——๐—˜ ๐—ž๐—ฅ๐—”๐—–๐—›๐—ง ๐—ฉ๐—”๐—ก ๐—ฆ๐——๐— -๐—ฃ๐—ฅ๐—ข๐—๐—˜๐—–๐—ง๐—ฆ

De kracht van SDM-Projects zijn hun ingenieurs met hun uitgebreide project kennis en efficiรซnte programmering van complexe energie kritische installaties. Onze ervaringย is zeer breed in kritische energie.

SDM-Projects maaktย daarom altijd uw installatie op maat van uw activiteiten. Wij voorzien de juiste controllers en programmeren onze installatie opdat zij perfect doet wat u nodig heeft.

SDM-Projects heeft meer dan 50 jaar ervaring en is marktleider in ziekenhuizen, vlieghavens, banken en pharma.